طی 8 ماه گذشته سال جاری، بیش از دو میلیون و هفتصد هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداری های شهرستان مهریز تحت نظارت بهداشتي شبکه دامپزشکی صورت گرفت.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مهریز گفت: با فعال شدن سامانه پایش و مراقبت از بیماری های طیور، کلیه مراحل پرورشی اعم از جوجه ریزی، واکسیناسیون، بروز بیماری و درمان در این سامانه ثبت و آناليز گردیده و تنها با رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی بین دو دوره، مجوز جوجه ریزی صادر می گردد.
دکتر احسان آقابابایی تصریح کرد: در تولید گوشت مرغ برخلاف تصور عموم هرگز از هیچگونه هورمونی برای افزایش رشد استفاده نمی شود و رشد سریع و بازدهی مناسب مرغ گوشتی در واحدهای پرورش صنعتی مربوط به عواملی همچون اصلاح نژاد، تنظیم جیره و محیط پرورش و سایر اصول علمی در این حرفه است. وی همچنین اظهار داشت ماکیان گوشتی بعنوان منبع ارزان و با کیفیت پروتئین محسوب شده و رعایت نکات بهداشتی– قرنطینه ای علاوه بر دوره پرورش در کشتارگاه ها و زنجیره توزیع آن اهمیت بسیار زیادی دارد. بدین منظور ضروریست دوره پرهیز مصرف دارویی قبل از کشتار و بهبود ساختارهای بهداشتی و مدیریت کشتارگاه ها مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
وی در پایان از مرغداران درخواست نمود: با رعایت دقیق دستورالعمل های سازمان دامپزشکی در کلیه مراحل پرورش اعم از خرید جوجه، حمل و نقل، ایجاد سالن های پرورش بهداشتی، واکسیناسیون ،درمان و محدودیت های زمانی قرنطینه ای علاوه بر تضمین موفقیت فعالیت اقتصادی خود، در جلوگیری از اشاعه بیماری های طیور و تهیه گوشت مرغ سالم، برای عموم مردم سهیم باشند.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
شنبه 23,نوامبر,2024